Start & Mål: Halna Kyrka
Underlag: 85% grus 15%asfalt
Fika: Forsvik
Skapare: Pontus Ekehult

Längd (km) Stigning (hm/mil) Teknik (1-5)
129 87 1

Viken runt finns som ett 7-8mil långt landsvägslopp, den här rundan är däremot en nästan 13mil lång, till största delen, skogstur. I Skaraborg finns massor av ytterst fina skogsvägar, välskött och med minimalt med sprängsten (åtminstone sommaren 2019).

Turen går genom ganska öde områden, inga samhällen, så se till att ha med gott om energi, vätska och reparationsutrustning.

Iom ödsligheten finns inte så många fika möjligheter, finns bara en men på sommaren är det väldigt bra, Forsvik, här finns flera möjligheter till både fika och mat, passa också på att uppleva en slussning, har du riktig tur spelas livemusik!

Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel