Start & Mål : Lörudden, Sundsvall
Underlag: 74% grus 26% asfalt
Fika: Salteriet eller Lörudden
Skapare: Pontus Ekehult

Längd (km) Stigning (hm/mil) Teknik (1-5)
86 100 1

I Västernorrland kan de grusväg, i augusti 2020 var dessa grusvägar helt magiska, sportgrus på riktigt, de var i minst lika gott skick som en sämre asfaltsväg. Inget för den som vill ha stök och bök m.a.o.

Turen börjar och slutar vid Östersjön, väldigt fin strand vid Junibosand så ett afterbike dopp är att rekommendera, även avslutande lunch antingen vid Salteriet eller Lörudden. Turen bjuder på en del höjdmeter, klättring från havsnivå hela vägen upp till 164möh, skön liten backe till toppen.

Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel