Nivå Längd 161 km Stigning 97 m/mil Tekniknivå 2
Underlag 92% grus 8% asfalt
Start & Mål Norrköping -> Gnesta
Skapare Gerry Askefalk
Fika Ändelsbo Gård Kattcafét Östermalma
Nedkortning

Envägstur från Norrköping till Gnesta. Det går utmärkt att ta Mälartåg mellan t.ex. Stockholm och Norrköping med cykel, finns dock en gräns på hur många cyklar de tar och man kan inte boka sådan plats.

Fika på Ändelsbo gård, Östergården Kattcafé och/ eller Östermalma.
OBS Kattcafét byter ägare och startar upp igen i Maj. Länk på rwgps kartan.

Tuffaste stigningen på denna tur är efter 14 km, strax efter passage E4. Därefter är det normal ondulerade vägar och väldigt lite asfalt.

Turen går förbi en rad sjöar om man vill bada, men få butiker och restauranger, så ha med vätska och energi efter behov. Ändelsbo gård når man efter 70km, och kattcafét efter 120, Östermalma efter 130.

Väl framme i Gnesta kan man såklart fortsätta vidare eller kanske ta pendeln Norrut.


Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel