Start & Mål: Malmö
Underlag: oklart
Fika: Oklart
Skapare: Musette

Längd (km) Stigning (hm/mil) Teknik (1-5)
130 71 4

Så här skriver skaparen av Rutten, Musette om den
Vår bästa Grusvägsrunda på 130km. Med Skånska mått mätt innehåller den respektabla 926 höjdmeter, som verkligen känns när man är färdig. Speciellt runt Blentarp är det kuperat, grusstigningen av klassiska Slimmingebacken är en succé! Rundan lämpar sig lika på för vinterdistans som sommarsprätt. Vi har kört med 42mm däck, på våra BMC URS, vilket har varit optimalt. Rundan funkar bäst på en gravel eller cross. Är en modig så går det med landsvägsraket också, men det blir lite skakigare.

Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel