Nivå längd 162 km stigning 71 m/mil tekniknivå ?
Underlag ?% grus ?% asfalt ?% stig
Start & Mål Vattenpalatset i Mönsterås
Skapare Oscar Ekstam
Fika Fika
Nedkortning Ja, vid 55km (mot Mönsterås) och 102,5km (Kör rakt fram -2,1mil)

Stort tack till Oscar Ekstam som delat med sig av denna fina rutt “Century CX 2019”. Den kan enkelt kortas ned genom att man efter exempelvis 55km svänger vänster in mot Mönsterås igen eller genom att vid 102,5km köra rakt fram och därmed spara dryga 2 mil. Det kan vara nog så viktigt om man känner sig krasslig eller är ur form en dag. Men om man nu är i riktigt god form och känner för det, så är rutten faktiskt 100 miles lång. Därav namnet? DVS det är lika långt som en en Dirty Kanza 100 eller DK100. (Numera heter loppet “Unbound Gravel”).


Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel