Nivå Längd 110 km Stigning 73m/mil Tekniknivå 2
Underlag 82% grus 17% asfalt 1% stig
Start & Mål Falköping
Skapare Gerry Askefalk
Fika Sorundabagaren
Nedkortning

Falköping, Turen börjar med en liten klättring och så skog men sedan är det mycket kulturlandskap. Floby passeras efter ca 23km, ICA, Pizza och Thai erbjuds. Vidare i SV riktning utan några konstigheter.

I Hudene är det dags för lunch kanske, Trollabo kvarn https://www.trollabokvarn.se/ är trevligt, Herrljunga Golfklubb är ett annat alternativ.

Strax efter km 56 kommer ett kortare stigparti. På vår väg Österut är det mycket öppna landskap med några stigpartier t.ex. efter Bragholm.

Vid Odensberg följer man den gamla ån och så är vi åter i Falköping.

Ha en trevlig tur.


Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel