Nivå Längd 192 km Stigning 92m/mil Tekniknivå 2
Underlag 70% grus 29% asfalt 1% stig
Start & Mål Skärblacka
Skapare Patrik Lindblom
Fika Vreta Kloster GK, Landeryds GK, Söderköpings/Norrköpings GK (Hylinge)
Nedkortning

Runt Roxen på mycket fina grusvägar (för det mesta). En del inslag av asfalt. Rutten passerar tre golfklubbar så lunchen är kirrad! Rutten går också förbi ICA i Ljungsbro

Boskapsvajer finns uppspänd på ett helt oväntat ställe. Minns tyvärr inte vad platsen hette. Men vajern sitter ologiskt och är mycket svår att se. Över en grusväg vid en privat tomt.

En miss i rutten finns strax utanför Ljungsbro vid ett nybyggt villakvarter. Där vill rutten in i skogen på en stig. Går lika bra att cykla på grusvägen bredvid.

På kartan finns tre Golfklubbar för mat, fika och H2O.


Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel