Nivå Längd 112 km Stigning 80 m/mil Tekniknivå 2
Underlag 90% grus 9% asfalt 2% stig
Start & Mål Fotbollsplanen Ost Dunker
Skapare Gerry Askefalk
Fika Sorundabagaren
Nedkortning

Väldigt fin tur med bästa Pizzerian för lunch, snabbfika i terrängen, ja helt enkelt, en fin dag. Parkera vid fotbollsplanen. Vi passerar norr om en sjö, som lustigt nog står på kartan med namnet “Lake”.

Vi passerar Sågarsvedets barnkoloni på vår väg mot Ärla, där finns en coop. Vid Tummelsta gård, mellan sjöarna är en bra plats för en snabbrast i det fria.

Vi kör genom skog en del nu på vår väg till Hälleforsnäs och klassiska pizzerian 500 grader! Det finns flera andra alternativ också, liksom en Coop.

Vid km 93 är det en kortare HAB, resten går genom öppna landskap.

Ha en fin dag!


Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel