Nivå Längd 123 km Stigning 105 m/mil Tekniknivå 2
Underlag 87% grus 13% asfalt
Start & Mål Aspa
Skapare Gerry Askefalk
Fika Östermalma & Kattcafé
Nedkortning Aspa passeras två gånger
DCIM\100GOPRO\G0032060.JPG

Lång backig tur från Aspa. Vi kommer även köra en liten bit på den berömda leden Erik, äta lunch på ett slott och fika på ett KattCafé.

Den första loopen är Nordlig och vänder uppe vid FiskarBol, vid km 60 får vi en 5km spikrak grusväg, fast den är ondulerad och riktigt trevlig.

Vi touchar Erik för att komma bakvägen till Östermalma, där lunch på slottet känns helt rätt. Om man är nöjd så passeras Aspa antingen före eller direkt efter lunch.

Annars fortsätter vi söderut och vid km 110 kanske en kaffe kan smaka på ett kattcafé. Östergården, som det heter får ny ägare Maj 2021, men är unikt och trevligt.

Efter kattbesöket är det en kort bit kvar till Aspa.

Trevlig tur!


Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel