GIROT T-bana var namnet på ett cykelevent som gick under åren 2015-2019 i regi i av Girot. 2019 var sista året som de arrangerade detta, men vi i Team Utan Gränser tycker detta var så roligt och tar därför över den fallna manteln.

GIROT T-Bana är död.
Leve T-banegirot av TUG!

Att cykla är roligt, att cykla tillsammans är ännu roligare. Kom och gör det med oss på vår nationaldag den 6 juni 2021.

Alla är välkomna, det kostar inget och alla kan följa med på vilken cykel som helst.

Elcykel, racer, Brompton, MTB, fixie, singlespeed, enhjuling, gravelbike, cx… damcykel, herrcykel, hencykel. Vi bryr oss inte om vad du cyklar på, så länge du cyklar.

Start och mål i T-banegirot

Starten går 6 juni 2021 från Kungsträdgården kl 10.00 och vi räknar med att vara åter runt 18.00. Då blir det afterbike på en trevlig plats, där går det köpa mat och dryck. Vi kommer hålla ett litet lotteri och kanske en quiz.

Rutten går längs tunnelbanan och vi stannar vid ett antal stationer, kanske äter en glass och framförallt tar bilder. Lunch planerar vi att äta vid Brommaplan och sedan blir det färja vid Slagsta.

Kom och ha en rolig dag i sadeln med oss.

Karta över tunnelbanestationer vi besöker

Vill du hjälpa oss att hjälpa?

Stöd gärna Team Utan Gränsers insamling till förmån för Läkare Utan Gränser genom att donera en slant i vår insamlingsbössa eller swisha ett valfritt belopp till 123 338 01 77.

Bilder från T-banegirot

Här kan du se lite härliga bilder som Team Utan Gränsers Gerry Askefalk tagit när han deltagit tidigare år på detta event.