Vi arrangerade för tredje året ett gravel event – Höstgruset. Det är inte en tävling utan ett sätt att cykla grus under trevliga former och bidra till en bättre värld under vårt motto Motion och Donation – Räddar liv.

186 personer var anmälda. De fick en fantastisk dag i sadeln! Vår enkät visar att 99.6% tänker köra igen 2024, kan man få ett bättre betyg?Turen utgick från Knivsta och gick på fyra olika distanser (160km/120km&/80km/50km) österut. De som cyklade stöttades med en depå halvvägs där de fick mat, kaffe, och energi. Väl i mål bjöds på riktigt Barista kaffe och nygrillade hamburgare samt självfallet, medalj.

Vädret, stämningen, ändamålet (TUG), att ni har energin att fixa ett så fint event uppskattas massvis! Man vill ju vara en del av det och hjälpa till lite. 

En glad deltagare

Många uppskattade både mässa och vår goodiebag. Right for Bike bidrog med miniflaskor med Squirt Vax och Squirt Barrier Balm, L Bike & sports ger tre par WTB däck till tre vinnare i fototävlingen, SIS stod för alla energi i form av Gels, Bars och Sportdryck. Ramirent sponsrade med elaggregat så att vi alla kunde få världsklass kaffe. Hallmans gav oss rabatt på medaljerna. Radler Brewing Company, bjöd på “The Radler”, en ny bekantskap för mig.

Sist men inte minst, Cykelcity som är eventets huvudsponsor, de var också på plats och visade upp de senaste cyklarna och mer. Stort tack!!Vi vill tacka alla deltagare, funktionärer och sponsorer, utan er kan Höstgruset inte genomföras.