Nivå Längd 72 km Stigning 110m/mil Tekniknivå 4
Underlag 80% grus 18% asfalt 2% stig
Start & Mål Billingsfors
Skapare Lars Wessman
Fika Dals Långed
Nedkortning

E

Det är en utmanande tur med ett antal tuffa stigningar och snabba utförsbackar.Kortare avsnitt av single track som bitvis kanske är lite väl tuffa för en gravel Bike.
Tur inkluderar även en sväng runt Baldersnäs Herrgård. Det finns flera grusvägar och stigar att välja på Baldersnäshalvön, så där kan man snurra runt lite som man vill och inte följa den rutt jag tog.
Vid start och mål finns det parkering, toalett, ICA-butik, ett litet sommarkafé, pizzeria och en thairestaurang.Baldersnäs herrgård är kanske t.o.m värt ett eget besök. https://www.baldersnas.eu/hem1


Om du laddar ned någon av rutterna skulle vi bli glada om du skänkte en valfri slant till TUGs insamling till förmån för Läkare Utan Gränser. Du kan även Swisha ditt bidrag till insamlingen på 123 338 01 77.


Detta kan en gåva bidra med

Ingen summa är för liten att skänka och här kan du se några exempel på vad en gåva kan bidra med för Läkare Utan Gränser:

20 kr – Kan räcka till att vaccinera 6 barn mot en av världens mest smittsamma sjukdomar, mässling.

30 kr – Kan räcka till att behandla 2 människor som drabbats av malaria.

Tänk på att respektera människor och djur, följ lagar och regler och cykla på ett säkert sätt för dig och andra. Ha rätt utrustning med dig och framför allt: Ha kul! Du kan få goda tips här Tips om Gravel